CISCO876-K9 Cisco 876 Router

CISCO876-K9

  • Model:CISCO876-K9 Cisco 876 Router
  • Giá bán:Vui lòng liên hệ (Giá chưa bao gồm VAT)
  • Mô tả: ADSLoISDN Security Router
  • Nhận báo giá

THÔNG TIN SẢN PHẨM

CISCO876-K9 - bộ định tuyến tích hợp nhiều tính năng nổi bật với một thiết kế sáng tạo


Trước hết ta thấy CISCO876-K9 là một trong số những bộ định tuyến nổi bật của CISCO800. Và là một thiết bị tích hợp nhiều các hình dịch vụ khác nhau hỗ trợ mạng lưới công nghệ mạng và bảo mật. Thiết bị có cáp băng thông rộng nên có thể đáp ứng việc kết nối các Metro Ethernet trong một hệ thống chi nhánh nhỏ hay các văn phòng nhỏ khác nhau.

Để hiểu thêm về sản phẩm này sss.net.vn chúng tôi sẽ giới thiệu đến các bạn một số các thông số kỹ thuật tiêu biểu của CISCO876-K9 .
 
CISCO876-K9

Sản phẩm có model: CISCO876-K9 Cisco 876 Router, đây là một bộ định tuyến có khả năng chuyển mạch với 4 cổng tích hợp. Được thiết kế có giao diên WAN là 10/100 Mbps Fast Ethernet, gaio diện LAN gồm 4 cổng 10/100 FE chúng có khả năng giúp quản lý chuyển đổi. Bộ nhớ DRAM tối đa lên đến 256MB, và bộ nhớ FLASH tối đa cũng khá cao là 128MB. Thông qua việc sử dụng CISCO876-K9 chúng ta có thể dễ dàng quản lý hệ thống mạng tập trung trong các trang Web của văn phòng vừa và nhỏ. Giúp các khách hàng và daonh nghiệp có kết nối mạng WAN an toàn và bảo mật tuyệt đối, cung cấp dịch vụ một cách nhanh chóng qua cáp băng thông rộng.

Như vậy, ở bài viết này sss.net.vn đã giúp các bạn hiểu thêm và sản phẩm CISCO876-K9. Hi vọng các bạn có thể tham khảo được một sản phẩm phù hợp nhất cho công ty của mình.

Overview (CISCO876-K9)

 

The Cisco 876 Integrated Services Router extends the high-performance Cisco Integrated Services Router capabilities of running secure concurrent services, including Internet Protocol SecurityIPsec, VPN, Intrusion Prevention System(IPS) and the Network Access control(NAC),at broadband speeds to small offices.Easy deployment and centralized management features enable the Cisco 876 to be deployed in small office or teleworker sites as part of an enterprise network, by small to medium business customers for secure WAN connectivity, or used by service providers to offer business-class broadband services.

 

Cisco 870 Series integrated services routers offer:

CISCO876-K9 Document:

Specification (CISCO876-K9)

Cisco 870 Series of integrated services routers are fixed-configuration routers that support multiple types of DSL technologies, broadband cable, and Metro Ethernet connections in small offices. They provide the performance needed to run concurrent services, including firewall, intrusion prevention, and encryption for VPNs; optional 802.11b/g for WLAN networking; and quality of service (QoS) features for optimizing voice and video applications. In addition, the Cisco Router and Security Device Manager (SDM) Web-based configuration tool simplifies setup and deployment, and centralized management capabilities give network managers visibility and control of the network configurations at the remote site.

 

CISCO876-K9 data sheet
Product Description Cisco 876 Integrated Services Router - router
Manufacturer Cisco Systems, Inc
Manufacturer Part Number CISCO876-K9
Product Type Router + 4-port switch (integrated)
Form Factor External
Dimensions (WxDxH) 26 cm x 21.6 cm x 5.1 cm
Weight 1 kg
DRAM Memory 128 MB (installed) / 256 MB (max)
Flash Memory 24 MB (installed) / 52 MB (max)
Routing Protocol RIP-1, RIP-2
Data Link Protocol Ethernet, Fast Ethernet
Network / Transport Protocol PPTP, L2TP, IPSec, PPPoE, PPPoA
Remote Management Protocol SNMP, Telnet, HTTP
Digital Signaling Protocol ADSL over ISDN
Features Firewall protection, DHCP support, VPN support, VLAN support, auto-uplink (auto MDI/MDI-X), manageable, IPv6 support, Intrusion Prevention System (IPS)
Compliant Standards IEEE 802.1x
Power AC 120/230 V ( 50/60 Hz )

Sản phẩm đã xem